Hvad er zoneterapi

Hvad er Zoneterapi :


Det er meningen, at vi skal ha det godt :)


Zoneterapi er meget blid og afslappende behandlingsform for alle aldre, fra spædbørn, børn, unge, voksne til ældre.


Fødderne virker som et kort over hele kroppen, der afslører, hvor der er en ubalance. Zoneterapi er masserne tryk under og på fødderne, der efter den 5000 år gamle kinesiske terapiform, er tilpasset nutiden.

Ved tryk på de forskellige organ-, muskel- og knoglerelaterede reflekszoner under fødderne, kan jeg mærke , hvor belastningerne ligger ud fra, hvor ømme punkterne er.

Zoneterapi kan lindrer og afhjælper alle former for ubalance/ sygdomme. Blodomløbet aktiveres i de tilsvarende områder i kroppen, og derved sættes en udrensning i gang, "affaldstoffer" bortskaffes og balance genoprettes. Kroppens egne endofiner aktiveres , og giver dig en dejlig afslappende følelse i kroppen. Overordnet set, sætter jeg skub i dine energier, og din krop fordeler og ordner selv resten.


Selve behandlingen :

Første gang du kommer til mig, spørger jeg ind til forskellige ting som påvirker dig i din hverdag : arbejde, familie, kost, tidligere sygdomme, evt. medicin, fritidsinteresser og søvnvaner.

Zoneterapien kan ikke stå alene. Du kan selv hjælpe til ved at justere dine livsvilkår.


Jeg tilbyder vejledning omkring bl.a. kost, vitaminer og mineraler, fysiske aktiviteter og sund levevis, tilpasset dine behov i forhold til dine ubalancer.


Selve zoneterapi-behandlingen varer ca. 45 min. , hvor du ligger på briksen uden strømper. Jeg lægger håndklæde og zoneterapicreme til. Zoneterapicremen laver jeg selv af olivenolie , bi-voks + duft.


Hvor mange behandlinger :

-der skal til for at få skabt balance i kroppen, er individuelt og afhænger af problemet, og hvor længe du har haft det. Når du starter behandling , skal du være indstillet på at skulle komme 3- 4 gange med en uges interval.

Du vil få reaktioner på udrensning og lindring efter hver behandling, men for at se om dine symptomer flytter sig på længere sigt, skal der de 3-4 behandlinger til.


Mange klienter ønsker at opretholde den gode sundhedstilstand og livskvalitet, og kommer til behandling en gang hver 4- 6 uge. 

Zoneterapi kan med fordel kombineres med øreakupunktur, healing, akupressur eller Bach-terapi.


Varighed 1 time


Hvad kan du forvente af reaktioner på behandlingen


En dejlig følelse i kroppen af lethed og afslappethed. Nogle fortæller om mere energi , andre om træthed, dyb søvn. Øget tarmfunktion og luft i maven, udskillelse af sekret gennem næse og svælg. Kortvarig ændring af lugt og udseende af urin, afføring og sved. Varme-/ kuldefornemmelse, let hovedpine og tørstfornemmelse. Kortvarig opblussen af gamle skavanker, der typisk varer et par dage.

Alle reaktioner er positive og fortæller , at kroppen er i gang med at genoprette balance.


Ring til mig i dag og aftal tid, så du kan få det godt.


Tlf. 53 30 60 78


Jeg glæder mig altid til at høre fra dig :)

Zoneterapeut

Nynne Lindstrøm

 

Børnesygeplejerske,

zoneterapeut og Bach Terapeut


Holger Drachmanns Gade 8,2.

6400 Sønderborg


RING

Tlf. 53 30 60 78

eller mail : info@reflexonen.dk