Reiki-healing

REIKI-HEALING FOR BØRN OG VOKSNE :


EN SKØN AFSLAPPENDE BEHANDLING MED RO OG VELVÆRE FOR SJÆL, KROP OG SIND. En dejlig oplevelse / en gave til dig selv eller et menneske, du holder af.REIKI er et japansk ord, der betyder universel livsenergi. Reiki er og påvirker den energistrøm, som flyder i din auraen. Den forøges gennem mine hænder, til dig.


HVORDAN FOREGÅR DET ?


Du ligger behageligt på briksen med lukkede øjne, har måske pude under hoved og knæ, og måske tæppe på. Derefter holder jeg den næste lille time, mine hænder 12 forskellige positioner på kroppen. Måske døser du hen eller falder i søvn...... reiki-energien finder vej.


Reiki påvirker fysisk ved at behagelig varme breder sig. Kroppen slapper af. Fysiske smerter lindres eller forsvinder.


Den øgede energistrømning, som auraen udsættes for, påvirker psyke og sjæl således, at du oplever livet mere positivt.


Du får en fornemmelse af, at du ved, hvad du skal gøre ved dine eventuelle problemer i dit liv. Bliver mere målrettet i dine beslutninger.


Reiki hjælper dig med leve livet med større bevidsthed. En bevidsthed om at mærke og bruge dine sanser, som et indre kompas, der styrer dig i den rigtige retning, for at din sjæl kan udleve sit højste potentiale. At leve livet med en positiv tilgang generelt, giver større overskud i hverdagen.


Reiki virker som en katalysator for alle behandlings former, dvs. at den understøtter og fremmer medicinsk behandling, zoneterapi, akupressur, massage, fysioterapi, kiropraktik og psykoterapi mm.

REIKI ER IKKE I MODSTRID MED NOGEN FORMER FOR RELIGION ELLER MEDITATIV PRAKSIS.Varighed ca. 1 time fuld behandling.


Jeg bruger ofte reiki som supplerende beh.:

2- 5 min. som afslutning af zoneterapi-beh....... gratis <3


Zoneterapeut

Nynne Lindstrøm

 

Børnesygeplejerske,

zoneterapeut og Bach Terapeut


Holger Drachmanns Gade 8,2.

6400 Sønderborg


RING

Tlf. 53 30 60 78

eller mail : info@reflexonen.dk